fbpx

Disclaimer

->Disclaimer
Disclaimer 2018-12-18T10:06:44+00:00

De op deze website getoonde informatie wordt door Veranda Maximaal met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Veranda Maximaal kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Veranda Maximaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop of daardoor verstrekte informatie.

De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Op sommige plaatsen op de site worden koppelingen (links) naar andere internetsites aangeboden, die betrekking hebben op een specifiek aspect van deze site. Hoewel Veranda Maximaal ernaar streeft dat verwezen wordt naar voor u interessante sites, betekent dit niet dat Veranda Maximaal verbonden is aan deze andere sites of de eigenaren ervan, noch dat haar functionarissen, werknemers of vertegenwoordigers op enigerlei wijze verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor deze andere sites of daarin opgenomen informatie.

Veranda Maximaal stelt alles in het werk om misbruik van de website www.verandamaximaal.nl te voorkomen. Desondanks is Veranda Maximaal niet aansprakelijk voor informatie die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden. De op de website vertoonde beelden zijn uit eigen archief afkomstig of voor gebruik op deze site beschikbaar gesteld door derden. Het gebruik van de op deze website gebruikte afbeeldingen is niet toegestaan.

×

Hallo!, welkom bij Veranda Maximaal.

×